Over New Motion

New Motion is gespecialiseerd in slimme en flexibele transportoplossingen die bijdragen aan een efficiënte en bedrijfszekere productie. De voedingsmiddelenindustrie is waar u ons het meest tegenkomt. Op basis van onze expertise maken we transporteurs en handling systemen geschikt voor deze veeleisende omgeving.

Ook voor een complete EHEDG installatie of UV-C desinfectie tunnel kunt u bij ons terecht. We kiezen altijd voor de beste materialen en bouwen standaard in rvs. Of u op zoek bent naar een turn-key oplossing voor een complex transportsysteem, of een eenvoudige transporteur in uw nieuwe of bestaande productielijn, we zijn er voor u.  We denken met u mee, verrassen met onverwacht creatieve oplossingen en doen wat we beloven.

Zowel ontwerpen als fabriceren doen we in eigen huis waardoor we snel kunnen schakelen en tot in detail aan uw wensen kunnen voldoen. De klantenkring van New Motion bestaat uit de grotere spelers in de voedingsmiddelen industrie, nationaal en internationaal. Zowel machinebouwers als producenten die hun weg direct naar ons vinden bedienen we al jaren naar volle tevredenheid.

New Motion,  altijd in beweging!