Ons Team

New Motion is een mooi bedrijf van Zeeuwse bodem en daar zijn we trots op. Sinds 2004 maken we met zo’n 30 collega’s wereldwijd naam met onze innovatieve producten. Vragen van klanten zie je op onze locatie in Middelburg letterlijk transformeren tot complete systemen in glimmend RVS. Wij maken hier dus écht iets!

Meedenken met onze klanten

Samen met onze klanten kiezen wij de juiste conveyors en adviseren in de beste lay-out. De beste oplossing vinden, dat is waar we het voor doen. Elke transportband is uniek, maar opgebouwd uit gestandaardiseerde bouwstenen. Van de ontwikkeling tot aan de fabricage wordt zoveel mogelijk door ons zelf uitgevoerd. Door te blijven innoveren en jarenlange ervaring hebben we inmiddels nagenoeg alle conveyor types in het gamma. Zo kunnen we onze klanten een breed scala aan oplossingen aanbieden zonder hierbij flexibiliteit te verliezen. In dit proces betrekken we sales, enginering en montage. Zo kunnen we vanuit verschillende invalshoeken tot de beste oplossing voor u komen. Dat is meedenken op het hoogste niveau.

Rubert Remijn
Team New Motion is de connecting link. Wij zijn de verbindende schakel tussen specialistische machines. Een productie lijn is zo sterk als de zwakste schakel. Onze conveyor & handling systemen doen er toe!

In-house engineering

Een eigen engineering afdeling zorgt voor een unieke wisselwerking tussen de praktijk en theorie. Een nauwe samenwerking tussen engineering, montage en sales zorgt voor innovatie en betrouwbaarheid in onze systemen.

Door alles in huis uit te voeren houden we controle over het hele project. Zo kunnen we de snelheid en kwaliteit waarborgen die u van ons gewend bent.

 

Peter Vermunt
Fijne collega’s en leuk werk hebben om daarmee samen gave producten te maken en mooie projecten te realiseren voor bekende merken, dat is waar het bij New Motion om gaat.